Sävyjä

Uuden vuoden aattona seurailin innokkaasti muiden vuoden 2019 päivityksiä ja kuvakollaaseja. Yritin itsekin luonnostella hetken jonkinlaista koostetta päässäni, mutta en vain saanut ajatuksia kasaan. Tuntui kuin koko vuosi olisi ollut ihan levällään edessäni ja toljotin sitä suu auki, enkä vain kyennyt kasaamaan siitä mitään järkevää mainittavaa.

Olen pyrkinyt tekemään aina silloin tällöin tilannetsekkauksen pitkin vuotta, olenko sellaisessa tilanteessa elämässäni, missä haluan olla. Miulla on todella vahva piirre, että tarvitsen aina jonkun oman jutun tai projektin, mikä antaa haastetta ja merkitystä itselleni. Jos tälläinen puuttuu tai olen ollut pitkään samassa tasaisessa tilassa, huomaan turhautuvani. Tää piirre antaa itseni lisäksi haastetta myös läheisille tai esimerkiksi työnantajille. Pahoittelut, mut nää on ne miun gebardin täplät, mistä tuskin oon pääsemässä ikinä.

”Miulla on oikeesti sellainen ihminen, puoliso rinnalla kenestä pystyn aidosti sanomaan, että se ei oo lähtemässä tosta yhtään mihinkään.”


Vuoden 2019 kohokohta on ilmiselvästi kosinta. Avioliitto ja häät ovat olleet yks miun elämän isoimmista haaveista aina! Nytkin tässä kirjoittaessa vähän herkistyn aiheelle, että miulla on oikeesti sellainen ihminen, puoliso rinnalla kenestä pystyn aidosti sanomaan, että se ei oo lähtemässä tosta yhtään mihinkään (vaikka välillä raivopäissään oon sitä pyytänyt). En todellakaan pidä Mikkoa itsestäänselvyytenä vaan olen kiitollinen tästä, mitä meillä on joka ikinen päivä. Onneksi me myös sanotaan se toisillemme <3 Hääjuhlahan on täydellinen projekti, mitä mie just haalin ja vaikka meidän häät on vasta elokuussa 2021, niin suunnittelut ja osa valmisteluista on jo erittäin hyvällä mallilla.

Löysin rakkaan vanhan harrastuksen uudelleen

Yksi parhaista jutuista viime vuodelta on myös se, että aloitin rakkaan vanhan harrastuksen, tanssin uudelleen! Vaikka tykkään treenata TFW-metodin mukaisesti, se on kuitenkin miun kokopäivätyö, joten on ollut tärkeää saada salin rinnalle täysin erilainen juttu. Muistan jälleen, miksi tanssiminen on niin siistiä ja miksi aikanaan harrastin sitä täydestä sydämestäni 18 vuotta. Miun mielestä tanssissa jokainen on loppujen lopuksi aika ”alasti”. Kaikki on siinä tilassa ja hetkessä oman kropan kanssa ja se toimii ja käyttäytyy kaikilla just sillä omalla tavalla ja tyylillä. Jokaisella tanssitunnilla oon törmännyt mielettömiin, osaaviin tanssijoihin ja se vetää todella nöyräksi. Tunnilla havahdun olevani aivan pihalla useaan otteeseen, mutta se on just ton jutun suola. Onnistumisista ja oman tyylin löytämisestä nauttii sitäkin enemmän. Note to Myself: ne liikkeet ei vaan jää enää samalla tavalla päähän kuin silloin 16-vuotiaana. Kotitehtäviä on tehty paljon ja tullaan tekemään jatkossakin!

Aidot kuulumiset tällä hetkellä

Loppuvuosi oli aika rankka ja tässä edelleen hapuillaan hyvien ja huonojen päivien ja fiiliksien välimaastossa. Paljon oon pohtinut, millainen tyyppi mie tällä hetkellä olen ja millaisia asioita tai arvoja haluan edustaa. Haluaisin olla mahdollisimman rehellinen ja aito jokaiselle. Haluan haalia ihmisiä ympärilleni, ketkä tekevät samoin. Oman blogin aloittaminen oli loppuvuoden parhaita päätöksiä. Tätä päivittäessä pääsen tuulettamaan ajatuksiani ja löydän ehkä niitä suuntia, mitkä tällä hetkellä on vähän hukassa. Sormi kielen kautta ilmaan ja selvitys mistä suunnasta tulee?

Inspiroivaa uutta vuotta 2020!

Reader Interactions

Comments

  1. Ihana sinä! Mahtavaa, että oot löytänyt tanssin uudelleen Katsotaan käykö mullekin niin jossain vaiheessa. Ja kyllä se suunta sieltä löytyy ja minäkuva kirkastuu… Jim Rohn, sellainen yritysfilosofi heppu sanoo osuvasti, että ”spring always comes…” eli talvi (tässä kohtaa aistittuna pienen alakuloisuuden siellä päässä tällä tarkoitetaan pimeämpää ajanjaksoa) loppuu aikanaan.

    • Kiitos Teemu <3
      Olet oikeassa. Tässäkin 😀 Mie en tammikuussa kerinny kertaakaan tanssimaan, mutta huomiseksi jälleen varattu ensimmäinen Commercial-tunti ikinä! Jännittävää! Kaikkea hyvää teille <3

Trackbacks

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 51133 additional Information on that Topic: karonkkablog.fi/savyja/ […]

Kommentoi postausta

Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

Yhteystiedot

karo@karonkkablog.fi
Kirjoitukset kategorisoituna