Ostettiin kuntosali TFW Stadi ja saatiin perheeseen staffi Basil

Tein syksyllä ihan tietoisen valinnan, että keskityn uuteen elämäntilanteeseen ihan kaikessa rauhassa ja en ota paineita esimerkiksi blogin tai Instagramin päivittämisestä, vaikka näistä nautinkin ajoittain hyvinkin paljon. Nyt tuli fiilis, että haluan kirjoittaa, mitä miulle kuuluu ja tälläisellä painolla haluaisinkin tätä tehdä. Mutta siis viimeisin artikkeli oli tosiaan meidän häät ja siitä sitten hommat lähtikin aikalailla vyörymään ryminällä eteenpäin, sillä me ostettiin kuntosali sekä meille tuli koiranpentu! <3 Tästä on tullut jo ihan läppä meidän ystävien kesken, että mitä sitä odottelemaan: avioliitto, yhteinen yritys ja koira kuukaudessa 😀 Saa kokeilla perässä!

Kuva: Mari Raahenmaa, vaatteet saatu: CAMA

Rehellisesti, mie en koskaan oo varsinaisesti haaveillut salin omistamisesta saatika yrittäjyydestä. Keväällä 2021 heitin puolivitsillä mein viikkopalaverissa, että me voitaisin olla kiinnostuneita ostamaan TFW Stadi ja hetken päästä oltiinkin jo tosissaan etsimässä porukkaa kasaan kenen kanssa tähän hommaan kannattaisi lähteä. Loppujen lopuksi saatiin kasaan aivan huikee jengi monipuolista osaamista talouden, markkinoinnin ja TFW:n parista. Arvostan erityisesti sitä, että ollaan saatu myös TFW:n ulkopuolelta osakkaita mukaan, koska itse olen ollut TFW:n kelkassa jo vuodesta 2014 asti ja välillä huomaan kuinka helppoa on kulkea sellaiset tietynlaiset keltamustalasit päässä tietämättä juurikaan, mitä muualla tapahtuu. Uudet ideat ja näkökannat ovat aina tervetulleita! Meillä on nyt 4 kk yrittäjyyttä takana ja tää on ollut tähän mennessä todella upea ja opettavainen matka. Meillä on ollut hurjaa intoa ja halua viedä TFW Stadia eteenpäin ja saada luotua salille oma TFW-kulttuuri. Hienosti saatiinkin homma käyntiin ja suunta ylöspäin kunnes..salit laitettiin koronarajoitusten vuoksi kiinni. Tiedän että tilanne on kaikille yhtä katastrofaalinen, mutta kieltämättä tää on T-O-D-E-L-L-A paska juttu meidän juuri alkaneelle matkalle. Me ei olla lannistuttu vaan puskettu peliin ihan kaikki mitä meillä on annettavaa! Toivon todella koko sydämestäni, että me ja kaikki muutkin yrittäjät pääsemme toimimaan mahdollisimman pian (niinku nyt heti!) normaalisti, koska muuten kohta ”paluu normaaliin” ei ole mitenkään päin mahdollista, koska mitään mihin palata ei ole enään toiminnassa. Hemmetisti voimia ihan jokaiselle alasta riippumatta <3 

TFW Stadin Head Of Happiness Basil

No sitten aina niin iloiseen asiaan, eli meidän koiranpentuun Basiliin! Ai että, miten on elämä taas rikkaampaa kun on lemmikki. Moni muistaa, että me menettiin meidän kissa Vilma viime kesäkuussa ja vaikka siitä surusta hetkittäin tuntui ettei tule ikinä toipumaan, se alkoi kuitenkin muuttaa muotoaan. Miulla on ollut aina lapsuuden kodissa koira ja olen haaveillutkin omasta koirasta. Kun alettiin miettiä mahdollista uutta lemmikkiä, mie ehdotin Mikolle, että olisiko nyt aika hankkia koira, joko staffi tai bokseri. Nämä rodut siksi, koska näistä miulla on eniten kokemusta koko elämäni aikana. Tehtiin erilaisia testejä mikä koirarotu sopisi juuri meidän elämäntyyliin ja vastauksena tuli aina staffi <3 so it be! Tutkittiin rotua entistä enemmän ja ryhdyimme tutustumaan kasvattajiin, laitoimme viestejä voisiko koiria tulla moikkaamaan sekä kävimme näyttelyissä. Monesti puhutaan vuosien jonoista, mutta oma kokemukseni on, että oma aktiivisuus ja soveltuvuus merkitsee paljon.  Jos haaveilet omasta koirasta ja tietystä rodusta, niin kannattaa hankkia kokemusta käytännön kautta! Jos jollain tutulla on kyseinen rotu niin tutustu, kysele, käykää lenkillä, ota hoitoon jne. Jos lähipiiristä ei löydy niin esimerkiksi facebookissa on useita hoitoryhmiä, mihin voi liittyä ja sitä kautta saada mahdollisesti kokemusta. Tottakai kasvattajat kertovat myös paljon, mutta käytäntö on parasta oppia! Me käytiin tutustumassa Basilin kasvattajaan Mari Ruuhoseen Oulussa samalla matkalla kun ajettiin häiden jälkeen häämatka part 1 Norjaan. Pysähdyttiin vielä uudestaan moikkaamassa ja nuuskuttelemassa pesuetta kun tultiin viikon päästä takaisin. Lopulta me haettiin Basil (Tulium Call Me A Sucker), pentueen potrapoika meille kotia Espooseen lokakuun 7 päivä. Siitä hetkestä asti meillä on riittänyt menoa ja meininkiä, hitosti pissaa, kakkaa ja reikiä vaatteissa, omissa sekä vieraiden! Mutta varsinkin Basil on tuonut iloa ja valtavasti rakkautta <3 

Se joka aikanaan keksi sanonnan ”rahalla ei voi ostaa onnea” unohti koiranpennut!

Basil on nyt jo 5kk 13,5kg pötkylä. Odotellaan kovasti, että päästään helmikuussa ”kiva koirakansalainen”- pentukurssille oppimaan uusia juttuja. Kurssi kestää 9 viikkoa, joten siitä saa kivan uuden harrastuksen itsellenikin. Kevät tulee siis saletisti nopeasti kun on kivaa tekemistä!

Toivottavasti palaillaan blogin pariin taas pian 🙂

Rakkautta, Karo

Reader Interactions

Comments

Kommentoi postausta

Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

Yhteystiedot

karo@karonkkablog.fi
Kirjoitukset kategorisoituna