Milloin? Nyt! Oikea aika on nyt!

”Siun kannattais alkaa kirjoittamaan blogia”, sanoi työkaverini seitsemän vuotta sitten Lappeenrannan Onlyssa samalla kun viikkasimme jeggareita siisteihin pinoihin jälleen kerran, vaikka olimme tehneet saman homman vasta tunti sitten. Tämä ainainen projekti. Samalla hyvä syy vähän juoruilla ja pohtia elämää. Väitän, että kaikki, ketkä on joskus työskennellyt vaatekaupassa tietää tämän tukipaikan. Se on kuin toinen kahvipöytä mutta myymälän puolella, heh!

Vuosien varrella oon kuullut tätä kannustusta, välillä jopa painostusta (hyvällä maulla tietysti), ystäviltä, työkavereilta ja asiakkailta, mutta olen aina vastannut ettei ole aikaa ynnä muita tekosyitä. Oikeesti miuta on vaan jännittänyt ja pelottanut ihan perhanasti! Ja siis jännittäähän tämä nytkin toden teolla. Mie oon ollut aina surkee kirjottaja, mutta erittäin innokas! En todellakaan oo se tyyppi, joka korjaa kaikki kirjoitusvirheet tai arvostelee muiden kirjoitustaitoja. Uskon enemmän ite fiilikseen ja sen tuomaan aitouteen tekstissä. Vauhti korjaa virheet! Paras ystäväni on kerran sanonut viisaasti, että jos neliötä lähtee hiomaan liikaa, siitä tulee pallo. Tämä ajatus lohduttaa miuta usein kun tunnen epävarmuutta ja tässäkin tilanteessa koen tämän ajatuksen jälleen voimaannuttavana!

Moni tietää ja tuntee miut TFW-valmentajana (Training For Warriors). Niille, kelle TFW ei ole tuttu juttu, niin parilla sanalla: TFW ei ole urheilulaji vaan treenifilosofia, jonka avulla on mahdollista saada lisää energiaa arkeen sekä omien intohimojen toteuttamiseen. Iso osa jokaista tuntia on motivaatiotarina, joka kerrotaan tunnin alussa. Tarinoiden teemat vaihtelee, ne voivat liittyä treenaamiseen, mutta useimmiten motivaatiopuheen tarkoitus on innostaa tekemään asioita salin ulkopuolella. Inspiroimaan jutuista, mistä kukin on haaveillut ja mikä tuo iloa elämään! Valmennan tällä hetkellä neljänä päivänä viikossa, joten motivaatiota tulee jaettua useasti päivässä monille ihmisille. Olisi outoa jos en liekittäisi itseänikin samalla! Mie en todellakaan oo vahvin, nopein tai liikkeiden kanssa taitavin, mutta mie osaan sytyttää palon ihmisiin – olla läsnä, kuunnella ja antaa kaiken tukeni silloin kun joku sitä tarvitsee. Miulla ei oo juurikaan suodatinta ja sanon asiat usein niin kuin ne koen ja usein aivan liian nopeasti hetkeäkään harkitsematta. Joskus saa ihan hävetä itseään kun suu käy paljon nopeammalla kuin pää, mutta miusta se on aitoutta ja tunteella elämistä. Jotkut rakastaa sitä piirrettä ja joillekin se on aivan liikaa, ymmärrän täysin.

En osaa antaa tarkkaa määritelmää, mistä kaikista asioista tulen päivittämään blogiani, koska elämä elää, se liikkuu ja muuttaa muotoaan. En halua lokeroida itseäni mihinkään pysyvästi vaan pidän ovet auki kaikille ajatuksille. Hyvinvointia rennolla otteella, joka miusta on sopivasti liikuntaa, hyvää ruokaa, juomaa, ystäviä ja hauskanpitoa!

Innostunein sunnuntaiterveisin,
Karoliina

Reader Interactions

Comments

  1. Ihanan aitoa ja nimenomaan kuulostaa just siulta! Innolla odotan mitä tää tuo tullessaan!♥️

  2. Ihana teksti ja oon todella ylpeä susta, että oot aloittanut kirjoittamaan! Oot mun idoli – Miss Broccoli

Trackbacks

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 99539 more Info to that Topic: karonkkablog.fi/milloin-nyt-oikea-aika-on-nyt/ […]

Kommentoi postausta

Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

Yhteystiedot

karo@karonkkablog.fi
Kirjoitukset kategorisoituna