Koronatekemiset top 5

Taitaa lähteä jo seitsemäs viikko kotikaranteenia ja pakko kyllä myöntää, että ihminen on oikeesti todella sopeutuvainen! Alkusumun jälkeen on ollut hienoa huomata, miten sitä onkaan saanut rakennettua toimivan arjen pala palalta. Onha tää vähä sellasta päiväni murmelina -meininkiä, kun lähes samat jutut pyörii päivästä toiseen, mutta oon alkanut löytämään tästä tilanteesta paljon positiivisia asioita. Listasin miun koronatekemiset top 5!

Treenit kotona – GOOD REPS ONLY WORKOUT

Vaikka itse tykkään erityisesti treenata ryhmässä yleismeiningin ja energian vuoksi, nyt meidän kaikkien on pitänyt sopeutua siihen, että se ei välttämättä ole järkevää. Good Reps Only Workout sisältää treenit 8 viikon ajalle, jotka on tehtävissä täysin omalla kehonpainolla ja kodin yleisimmillä huonekaluilla. Treenit soveltuvat kaiken tasoisille liikkujille ja on tehtävissä oman aikataulun mukaan. GROW:ssa on paljon samoja elementtejä kun TFW:n treeneissä, mutta myös paljon uusia liikkeitä ja variaatioita, se on ollut erittäin mukavaa vaihtelua! Me ollaan Mikon kanssa tehty noin 3-4 GROW-treeniä viikossa ja ollaan valkattu aina päivän fiiliksen mukaan, millaisella intensiteetillä ollaan menty. Itestänikin on siis kuoriutunut suht aktiivinen kotitreenaaja! Kahdeksan viikon GROW-treenit saa nyt superedullisesti hintaan 19,90 €. Jos siulla on jo tää valmennus hallussa niin vinkkinä: tää on loistava piristyslahja jollekin <3  ite oon ostanut nämä treenit lahjaksi miun pikkusiskolle sekä hyvälle ystävälleni Marjolle.

Kehonhuolto – OHMYGOODNESS ONLINEJOOGA

Naurettavaa jopa myöntää, että nyt vihdoin on oikeasti aikaa kehonhuollolle! Ei ole enää mitään tekosyitä kun tämä palvelu on tuotu suoraan kotia. Ensimmäinen Astanga-tunti oli melkoinen kokemus ja meikäläisen jäykkyys yllätti isosti! Ei todellakaan tarvinnut harkitakaan sitä haastavampaa versiota liikkeistä. Tehtiin nyt viikonloppuna Mikon kanssa myös Slow Flow-jooga ja vitsit oli ihanaa laittaa kynttilöitä ja suitsukkeita ympäri olkkaria ja avata aamu (ja lonkat. ja takareidet) rentouttavissa tunnelmissa. OHMYGOODNESS tarjoaa online joogaa Facebookissa 24.5 asti 25 € hintaan. Tunnit tallennetaan ja niitäkin pystyy katsomaan oman aikataulun mukaan. Kyllä miustakin vielä aikamoinen Yogi tulee!

Wag Dinner Delivery

Yksi asia iski hyvin nopeasti tunteisiin yli vuosi sitten kun muutimme Espooseen, että meillehän ei tosiaan toimiteta kotiin ruokaa suosikkiravintoloistani Sushibar+Winelta, Story Restaurantilta ja Bar Conilta. NYT VIHDOINKIN lemppariravintolani toimittaa herkkujaan myös Espooseen, Kauniaisiin sekä Vantaalle ihanan asiakaspalvelun saattelemana. Me ollaan tilattu nyt pari kertaa ja otettiin toisella kerralla ennakkolähtö vappuun Storyn ja Bar Conin ”Ikuinen vappu” 2020-menun kanssa. Tämä 6-ruokalajin menu kannattaa kokea itse, ihan mieletön setti kaikin puolin: helppo luoda tasokas esillepano selkeillä ravintolan antamilla ohjeilla, erinomaiset viinisuositukset mukana sekä monipuolinen makuelämys!

Varma kevään merkki – ikkunoiden pesu

Tämä jos joku saattaa jäädä helposti tekemättä, mutta kun sen tekee niin alkaa lähes heti naurattamaan, että minkälaisen harmaan kalvon läpi sitä onkaan katsellut maisemia. Ikkunoiden pesu on myös loppujen lopuksi aika rentouttavaa hommaa ja antoisaa, koska tuloksia näkyy välittömästi! Onhan kevään etenemistä mukavampi seurailla kirkkaiden lasien läpi ja koko kodin yleisilme siistiytyy välittömästi. Esimerkiksi meidän makkarin ihanan erkkeri-ikkunoiden välit puhdistui noin kymmenellä hyönteisen raadolla! HYI!

Ulkoilu, lenkkeily ja pyöräily

Jokaisen päivän ehdoton kohokohta on se kun pääsee ulkoilemaan! Nyt kun edes työmatkoja ei ole niin huomaa hyötyliikunnan olemattomuuden. Miullakin tuli helposti valmennuspäivillä lähes 20 000 askelta päivässä, joten aika paljon saa tikata menemään, että noihin lukemiin pääsisi koko päivän aikana ja useasti viikossa. Kirjoitin aikaisemmin muutamat vinkit mukavista reippailupaikoista artikkelissa luonnollisesti luonnossa. Päivittäin ei tule lähettyä kovin pitkälle metsään, mutta lähialueet ovat kovassa tamppauksessa. Mikko osti miulle pyörän muutama viikko sitten ja ollaan käyty pari kertaa viikossa pyöräilemässä ties missä! Olin oikeesti ihan unohtanut miten elämä on helpompaa pyörän kanssa. On helppo tutustua eri alueisiin kun pyörällä pääsee niin kivasti seikkailemaan ja kulkemaan vauhdilla! Ihan itse saa päättää reitit ja mennä ties mistä ja mitä kautta vaan, CRAZYÄ! Miuta ehdottomasti kiinnostaisi kuulla siun mielestä parhaat ulkoilualueet ja paikat, joissa kannattaa käydä?

Mitkä on siun top 5 koronatekemiset?

Huikeeta vappuviikkoa ja aurinkoa!

Terkuin, Karo

Reader Interactions

Comments

  Trackbacks

  1. … [Trackback]

   […] There you can find 85065 additional Information on that Topic: karonkkablog.fi/koronatekemiset-top-5/ […]

  2. … [Trackback]

   […] Read More here to that Topic: karonkkablog.fi/koronatekemiset-top-5/ […]

  3. … [Trackback]

   […] Find More Information here to that Topic: karonkkablog.fi/koronatekemiset-top-5/ […]

  Kommentoi postausta

  Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

  Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

  Yhteystiedot

  karo@karonkkablog.fi
  Kirjoitukset kategorisoituna