Karonkkablog x Noord Agency

Kaupallinen yhteistyö: Noord Agency

Nyt on positiivisia uutisia! Karonkkablog löytyy nykyään myös uuden vaikuttajamarkkinointitoimiston Noord Agencyn listoilta. Kun aloitin blogin pitämisen lokakuussa 2019, mitään suurempia suunnitelmia tai tähtäimiä ei varsinaisesti ollut. Toki harvoin sitä viitsii tehdä mitään hommia täysillä tai innovatiivisesti, jos ei ole minkäänlaisia tavoitteita. Tai ainakin mie huomaan laittavani ihan uuden vaihteen päälle, kun koen tekeväni jotain mikä vie eteenpäin. Tällä hetkellä en voisi olla enemmän fiiliksissä tästä mahdollisuudesta, enkä malta odottaa mitä kaikkea hienoa tää voikaan tuoda tullessaan!

Agency. Management. Home.

Noord Agency on pienen kaveriporukan, Karri Kiurun, Juska Reimanin, Mikko Salosen ja Roope Kiurun yhteinen unelma, jossa on pyritty tuomaan monen alan toimijat yhteen muodostaen aivan uudenlaisen vaikuttajamarkkinointiskenen. Pieni porukka ja tuore toimija mahdollistaa sen, että kaikki ideat otetaan vastaan ennakkoluulottomasti ja kannustus sekä arvostus muita kohtaan on aitoa. Tässä porukassa tuetaan kaikkia olemaan juuri sellainen kun on, ja uskalletaan viedä rohkeasti eteenpäin jokaisen henkilökohtaisia suunnitelmia ja unelmia. Noord Agency avasi ovensa helmikuussa 2020 juuri ennen koronakriisin rantautumista ja tämän vuoksi moni isompi projekti on siirtynyt myöhemmälle syksyyn. Tälläinen tilanne vaatii jokaiselta yrittäjiltä paljon. Paljon ekstratunteja, paljon kekseliäisyyttä ja yhteistyötä, jotta tästä ajasta selviytyisi. Yhdessä, hyvällä porukalla mikä vain on mahdollista!

Noord Agencyn supermageessa kannatushupparissa tai teepparissa kelpaa hengailla nyt kotona, ja sitten joku kaunis päivä jälleen parhaiden ystävien kanssa pubissa Yatzin äärellä. Ps. Kuponkikoodilla NOORDKARONKKA saa -10 % alennuksen koko tilauksen kokonaissummasta. Alennuksen saa aktivoitua ostoskorissa ja kassalla syöttämällä koodin ”Kupongin koodi” -kenttään. Koodi on voimassa 30.4.2020 asti. Tästä verkkokauppaan: https://noord.fi/kauppa/

Be Safe & Stay Home,
Karo

Reader Interactions

Comments

Trackbacks

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-noord-agency/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-noord-agency/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-noord-agency/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-noord-agency/ […]

Kommentoi postausta

Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

Yhteystiedot

karo@karonkkablog.fi
Kirjoitukset kategorisoituna