Karonkkablog x lalunatic.design + arvonta

*Kaupallinen yhteistyö, tuotteet saatu.

Vitsit oon odottanut tätä päivää, että pääsen julkaisemaan tän postauksen! Oon lähes haljennut innosta aina kun ollaan suunniteltu tätä. Kaikki mein naapurit on jo varmasti kuullut riemun kiljaisut moneen otteeseen. Syy tähän kaikkeen paljastuu nyt tässä! Jellu, yks miun parhaimmista ystävistä, on perustanut oman pienen käsityöyrityksen nimeltään lalunatic.design. Me ollaan Jellun kanssa tutustuttu aikamme unelmien työpaikassa Lappeenrannan ONLY:ssa 2011, jossa aloitimme dream teaminä. Ollaan monesti muisteltu lämmöllä niitä aikoja, jolloin ONLY tuntui vahvasti ainoalta ja oikealta vaihtoehdolta tulevaisuutta ajatellen. Usean vuoden ajan mietittiin jopa tosissaan, että otamme kaveruustatuoinnit ONLY-henkeen! Haha! Kaikkien aikojen paras tempaus yhteisellä urallamme oli kun ONLY järjesti maanlaajuisen farkkumyyntikisan, jonka pääpalkintona oli matka Lontooseen. Vedimme Jellun kanssa aivan hirveellä draivilla usean viikon kisan läpi ja voitto alkoi näyttää jopa mahdolliselta. Loppujen lopuksi Ebban ja Rodeon myyntimäärät eivät vaan yksinkertaisesti Lappeenrannassa riittäneet ja Itäkeskuksen myymälä vei lopullisen voiton. OLTIIN NIIN PETTYNEITÄ! Pettymys onneksi nosti hyvin nopeasti päätään ja päätimme lähteä juhlimaan kisamenestystä Lontooseen omakustanteisesti. 😀 Epäilen, että muilla kilpailijoilla ei ollut ihan näin pahaa ”uhoa” päällä. Lopulta, ONLY ei sittenkään ollut kummankaan meidän lopullinen työpaikka (jännä juttu!), mutta ystävyys on onneksi jatkunut työn ulkopuolella ja vahvistunut vuosi vuodelta. Asumme eri paikkakunnilla, joten näemme melko harvoin, mutta soittelemme pari kertaa kuussa ja puhelu kestää aina 1-2 h. Varsinkin viimeisen vuoden aikana ollaan buustattu toisiamme todella isosti ja yritetty yhdessä miettiä tulevaisuuden haaveita ja kuinka päästä niihin. Selkeesti puhelumaratooneilla on ollut positiivisia vaikutuksia meidän molempien unelmille ja siitä hyvänä esimerkkinä on tämä yhteistyö Karonkkablog x lalunatic.design.

”Kaikki mitä teen, teen sydämellä. Tilaustöitä tehdessäni ajatukset ovat aina vahvasti lopputuloksen saajassa ja uskonkin, että näin tuotteessa tuntuu ja näkyy se vahva ja positiivinen energia. Senpä takia tämä onkin enemmän kuin työtä. Miuta inspiroi vahvasti luonto ja sen mystiikka ja haluan, että tämä välittyy töideni kautta myös asiakkaalleni. Otan jok’ikisen tilauksen henkilökohtaisesti koska sie, asiakkaani, olet miulle tärkeä.” – Jellu

”Lalunaticissa mie solmin, neulon, virkkaan ja mitä kaikkea, jotta sie voit saada itsellesi ja kotiisi jotain persoonallista Etelä-Karjalassa käsin tehtynä. Parhaiten lalunaticia kuvaakin rakkaus luontoon, kauniisiin asiohin, käsillä tekemiseen ja tietenkin kuuhun, olenhan kuuhullu.” – Jellu

ARVONTA <3

Nämä aivan ihanat, supersuositut makramekorvakorut voivat pian piristää siun kesälookkia! Yhteistyössä @lalunatic.design kanssa arvomme 3 paria korviksia teille. Kommentoi miun instagramissa @coachkaro tai Karonkkablogin puolella, minkä parin sie haluaisit:

 1. Luonnonvalkoinen
 2. Vihreä
 3. Laventeli

Arvonta suoritetaan perjantaina 8.5.2020 klo 12.00 mennessä kaikkien kommentoineiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Sovimme yhteistuumin, että tilejämme ei ole pakko seurata, jotta voisit osallistua arvontaan. Mutta toki toivomme, että jos sisältömme kiinnostaa sinua aidosti ja voimme tuoda elämääsi lisää inspiraatiota sekä hyvää mieltä niin otat halutessasi @lalunatic.design sekä @coachkaro seurantaan. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Tsemppiä arvontaan ja nautitaan keväästä, joka on puhjennut kukkaan!

Terkuin, Karo <3

Reader Interactions

Comments

Trackbacks

 1. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-lalunatic-design/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 50284 more Info to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-lalunatic-design/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-lalunatic-design/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you can find 44269 additional Information to that Topic: karonkkablog.fi/karonkkablog-x-lalunatic-design/ […]

Kommentoi postausta

Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

Yhteystiedot

karo@karonkkablog.fi
Kirjoitukset kategorisoituna