Karonkka karanteenissa!

Nyt kun kotona tulee vietettyä lähes kaikki aika niin koti pysyy tajuttoman siistinä! On sääli, ettei voi nyt pyytää ketään kylään kun paikat olisi kerrankin mintissä. Oon aikaisemmin kirjoittanut artikkelin meidän kylpyhuoneremontista, mutta ajattelin, että nyt voisi olla hyvä aika esitellä karanteeniasuntoamme laajemmin kun miulla on kamera lainassa (kiitos Max!) ja ihan koska kotona on vaan niin hyvä ja SUOTAVAA olla tällä hetkellä!

Nopeet asunnon perustiedot:

Kerrostalo 3 h, k, kph, s, lasitettu parveke

67,5 neliötä

Leppävaara, Vallikallio

Espoo, KYLLÄ!

Me ihastuttiin tässä asunnossa valon määrään. Kirjaimellisesti valoa vaan tulvii ovista ja ikkunoista! Etsittiin hyvää pohjaa, asunnon kunnolla ei ollut niinkään väliä, koska etsittiin remontoitavaa kohdetta. Asunnossamme on uusittu kaikki kaapistot, keittiö, WC:n tilat (paitsi seinäkaakelit) sekä kylpyhuone ja sauna. Asunto oli maalattu valkoisella juuri ennen kuin tämä oltiin laitettu myyntiin, joten seinien yleisilme oli todella siisti. Me ollaan maalattu pari seinää itse ja me ollaan käytetty maalaushommissa Suomen luonnonmaaleja, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin jos on maalaushaaveita. Tämä on nyt ensimmäinen osa asuntoesittelyä, haluan tehdä erillisen postauksen meidän työ/vierashuoneesta ja parvekepostaus on tulossa myöhemmin keväällä tottakai!

Tsemppiä kaikille kotioloihin <3 pysykää terveenä!

Aurinkoa, Karo

Reader Interactions

Comments

  Trackbacks

  1. […] Meidän asunto on sekoitus bohoa ja skandinaavista tyyliä. Rakastan mustaa, puuta, kultaa, rottinkia, vihreitä kasveja, makrameja ja näyttäviä printtejä. Tässä viimeisessä huoneessa piti miettiä, että se toimisi viihtyisänä ja inspiroivana työhuoneena sekä mukavana vierashuoneena. Ajatus vihreästä seinästä oli pyörinyt jo pitkään mielessä, jotenka nyt oli korkea aika toteuttaa tämä idea! Vihreän sävyn valitseminen ei ollut niin helppoa, mitä olin kuvitellut. Pidän niin useista vihreän eri sävyistä, että iski todellinen valinnan vaikeus. Loppujen lopuksi päädyin sävyyn, joka on selkeästi vihreä, eikä taita esimerkiksi turkoosiin. Kun seinän väri oli vihdoin päätetty niin huoneen teema alkoi muodostua hyvin nopeasti! […]

  2. … [Trackback]

   […] Find More Info here to that Topic: karonkkablog.fi/karonkka-karanteenissa/ […]

  3. … [Trackback]

   […] Read More Information here to that Topic: karonkkablog.fi/karonkka-karanteenissa/ […]

  Kommentoi postausta

  Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

  Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

  Yhteystiedot

  karo@karonkkablog.fi
  Kirjoitukset kategorisoituna