Himafest ja kesäloma (best!)

Viimeinen työpäivä ennen loman alkua perjantaina 3.7.2020. Pari viikkoa jo jyskyttänyt ajatus, että jotain miulla piti olla juuri tuona kyseisenä perjantaina. Ai ni himputti, RUISSI ja siellä piti olla esiintymässä ehdottomasti yksi miun lemppar kokoonpano Major Lazer, joiden meno on aina taattua tamppausta ja silkkaa hauskanpitoa. Nyt ei ollut Ruissia, eikä Major Lazeria. Tosi harmillista, mutta eihän sille mitään voi. Päätin silti sinnikkäästi, että pidän pienen himafestin Ruissin kunniaksi. Stailasin parvekkeen festariteemalla, jonka sain melko helposti aikaiseksi, kun jaksoi vaan vähän vaihdella partsikamoja sisällä olevien kalusteiden kanssa. Tupsumatolla, raheilla ja kasalla tyynyjä pääsee pitkälle. Festariruokana meillä oli itsetehtyjä hot dog -sämpylöitä, joiden väliin tällä kertaa laitettiin nakkeja, pulled porkia, wasabikurkkuja, pienen pieniä suolakurkkuja ja guacamolea. Nams! Meillä on nykyään pieni grilli parvekkeella, joten oli kiva grillata nakit itse vaikka niistä tulikin aika nauravat, suorastaan revityt :D, mutta harjoitukset jatkuvat grillin kanssa läpi kesän. Suosittelen tekemään hot dog-sämpylät itse Viimeistä muruja myöten- reseptin mukaan. Kun on kerran kokeillut tuota reseptiä, there’s no turning back!

Homemade Guacamole

3 kypsää tomaattia

3 pientä avokadoa

1 punasipuli

1 punainen chili

1 lime

1 nippu korianteria

suolaa ja pippuria

Pilko tomaatit, avokadot ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Leikkaa chili ja korianteri mahdollisimman pieneksi ja lisää joukkoon.  Purista sekaan lime ja rouhi reilusti suolaa ja pippuria.

Meinattiin ensin tehdä ”esiintyjille” oma ja sama aikataulu kuin festarialueella, mutta koska en enää löytänyt sitä mistään, vedimme Spotifyn Ruissi 2020 -listalla koko illan sekalaisten artistien kera. Kevät ja alkukesä ei varmasti ole ollut kenellekään helppoa aikaa ja ihmiskontaktit ovat olleet vähissä. Nyt jos on yhtään mahdollisuus ottaa iloa irti pienemmässäkin mittakaavassa, niin se kannattaa ehdottomasti tehdä! Se on asenteesta ja mielikuvituksesta kiinni. Vaikka me ei tänä vuonna päästy Leppävaararockia pidemmälle, niin meillä oli huikee startti kesälomalle <3. Me lähdetään viikon päästä autolla pienelle reissulle Pori-Rauma-Kotka ja päätepysäkkinä tietenkin aina niin iloinen Lappeenranta. Tästä reissusta lisää myöhemmin! Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

Ihanaa kesäviikkoa kaikille!

Terkuin,
Karo

Reader Interactions

Comments

  Trackbacks

  1. … [Trackback]

   […] Find More Info here to that Topic: karonkkablog.fi/himafest-ja-kesalomabest/ […]

  2. … [Trackback]

   […] There you can find 23179 more Information to that Topic: karonkkablog.fi/himafest-ja-kesalomabest/ […]

  Kommentoi postausta

  Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

  Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

  Yhteystiedot

  karo@karonkkablog.fi
  Kirjoitukset kategorisoituna