Häät lähenee – JÄNNITTÄÄ!

Tämä artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Uutiseni.ai kanssa.

Kesäkuu on jo täydessä vauhdissa ja oon pyrkinyt nauttimaan jokaisesta kesäpäivästä satoi tai paistoi! Tasaisen harmaan alkuvuoden jälkeen ison hymyn saa aikaiseksi voikukan lehtiä puputtava pupu meidän pihassa aikaisin aamusta, jätskitauko lenkillä ja upean värinen taivas auringonlaskun jälkeen. Päivät ja viikot vilisee vauhdilla ja sehän tarkoittaa sitä, että meidän HÄÄPÄIVÄ lähenee <3

”On ollut jopa huvittavaa seurata tätä koko suunnittelumatkaa, miten sitä alkuun ajatteli, että pienillä yksityiskohdilla olisi merkitystä, koska mitä lähempänä h-hetki on sitä enemmän alkaa vaan toivomaan ainutlaatuista ja rentoa rakkauspäivää”

Kuva: Anni Kähkölä

Häävalmistelut ovat oikein hyvällä mallilla, moni juttu vaatii tiedon lopullisesta osallistujamäärästä, joten viimeinen kuukausi tulee olemaan varmasti se kaikista kiireisin. On ollut jopa huvittavaa seurata tätä koko suunnittelumatkaa, miten sitä alkuun ajatteli, että pienillä yksityiskohdilla olisi merkitystä, koska mitä lähempänä h-hetki on sitä enemmän alkaa vaan toivomaan ainutlaatuista ja rentoa rakkauspäivää. Entisenä visualistina on toki selvää, että kattaukseen, kukkiin ja koristeisiin on panostettu, mutta ehkä ihan kaikkiin lillukanvarsiin en ole jaksanut enään tarttua moneen kuukauteen. Voihan se olla, että vielä tulee takapakkia näiden ajatuksien kanssa ja pimahdan viime hetkellä. Toivottavasti tää chilli fiilis pysyy loppuun asti ja pääasia mielessä eli se, että me mennään naimisiin, toivottavasti mahdollisimman monen rakkaan ihmisen ympyröimänä! Me ollaan kutsuttu maltillisesti perhettä ja ystäviä häihimme ja vaikka tilanne näyttää koko ajan paremmalta, niin kyllähän se välillä mieleen hiipii, että mitä jos tilanne on elokuun lopussa surkea. Vaikka joskus haluaisi painua omaan kuplaan ja lukea vaan hömppäuutisia ja samalla unohtaa maailman menon, on tärkeää pitää itsensä ajan tasalla ja olla tietoinen rajoituksista ja rajoitusten purusta. Nämä uutiset ovat tärkeitä monen työelämään ja elinkeinoon liittyen sekä yleisesti kesäpuuhien suunnittelussa. Tiesit sie, että Uutiseni.ai-palvelussa pystyy tilaamaan tiettyjen medioiden uutiset omaan sähköpostiin kootusti? Miulle ruutuajan vähentäminen on ollut yksi iso tavoite. Haluan olla mahdollisimman läsnä Mikon kanssa kotona, koska meidän yhteinen aika on muutenkin kortilla tai kun vietän ystävien kanssa aikaa niin haluan oikeasti tietää mitä heille kuuluu, enkä olla puolivillasena paikalla. Puhelimen tarjoamia ärsykkeitä on niin paljon, että mitä kootummin tärkeät asiat saa samaan paikkaan sitä parempi! Uutiseni.ai lähettää kolme kertaa päivässä (klo 7.00, 11.00 ja 17.00) sinun valitsemasi medioiden luetuimmat uutiset. Itse pystyt määrittämään, millä painoarvolla haluat minkäkin median uutisia, osa julkaisee muutenkin useammin kuin toiset. Uutiset kannattaa ohjata suoraan omaan kansioon, niin ne voi käydä lukemassa sieltä silloin kun itselle parhaiten sopii 😊 Tästä pystyt tilaamaan uutiset miun asettamilla asetuksilla (sisältää: YLE uutiset ja urheilu, Helsingin Sanomat, iltalehti, MTV Uutiset, Länsiväylä, Kauppalehti, Mediuutiset, Rumba, Suomen Kuvalehti, Terve.fi) Tai rakentaa ihka oman uutispankin uutiseni.ai palvelun kautta ja täysin ilmaiseksi. Kannattaa ehdottomasti testaa, miten palvelu toimii siun arjessa!

Juhannuskin lähenee kovaa vauhtia! Mitä meinaatte tehdä jussina?

Aurinkoa ja paljon jätskiä toivottaa, Karo

Reader Interactions

Comments

  Trackbacks

  Kommentoi postausta

  Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

  Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

  Yhteystiedot

  karo@karonkkablog.fi
  Kirjoitukset kategorisoituna