Ennakkohääpäivä 28.8.2020

Vietimme viime perjantaina, 28.8.2020, meidän ennakkohääpäivää! Läpi päivän oli ihana kutkuttava tunnelma ja katselin kelloa pitkin päivää, että missä mennään ja ollaan tässä kohtaa sitten vuoden päästä. Olin hakemassa yhtä kaasoistani Minjaa Pasilan asemalta yhden jälkeen, kunnes havahduin, että ensi vuonna samaan aikaan ollaan juuri astelemassa kallion kirkosta ulos! Siis ihan herkistyin hetkeksi ja laitoin Mikolle havainnostani viestiä, etten nyt ihan alkanut vuolaasti vollottamaan siinä itsekseni aurinkoisena perjantaipäivänä. En osaa mitenkään kuvailla, miten paljon odotan meidän häitä ja sitä, että päästään aloittamaan uusi sivu meidän tarinassa.

Kuvaaja: Johanna Rontu IG: @johannarontu

Tän ennakkohääpäivän yhtenä tärkeänä osana oli myös saada meidän häätiimi kasaan, ja kutsuttiin meidän kaasot ja bestmanit meille syömään, juomaan ja saunomaan. Oikeesti – aivan parasta! Tiedättekö, vaikka yleensä on selvää, että saman tyyppiset ihmiset hengailee saman tyyppisten ihmisten kanssa, mutta onhan se nyt mukavampaa lähteä rakentamaan tärkeää päivää yhdessä kun on kunnolla nähty ja tutustuttu koko porukalla ennakkoon. Kerrottiin meidän jengille, mitä kaikkea ollaan jo saatu aikaisiksi ja ideoitiin yhdessä mistä mitäkin puuttuvia juttuja voisi lähteä kyselemään. Keskusteltiin myös juhla-asuista vapaasti, koska mie oon ollut alusta asti sitä mieltä, etten halua pakottaa ketään pukemaan mitään tiettyä päälle vaan haluan kaikille omaa, vapaata tyyliä, jossa voisi kuitenkin olla jokin yhteinen viba. Oli ihana nähdä miten kaikilla alkoi ideat jylläämään koko päivän suhteen, ja oikeastaan oltaisiin saatu lähes koko paketti kasaan jos olisimme ryhtyneet siltä seisomalta tuumasta toimeen 😀 WOW MIKÄ TIIMI, SIMPLY THE BEST <3

Kuvaaja: Johanna Rontu IG: @johannarontu

Seuraavana päivänä ei aikaakaan, kun oli jo Whatsapp-ryhmät koossa ja fiilistely täydessä vauhdissa! Tämä oli juuri sitä, mitä ennakkohääpäivältä haluttiinkin! Nyt vaan pitäisi keksiä, miten ihmeessä me maltetaan odottaa vielä lähes vuosi tätä suurta päivää?! Onhan tää niin kutkuttavaa aikaa ja mie niin nautin suunnitella meidän häitä, että pitäähän tästäkin ajasta nauttia nyt täysillä. Sunnuntaina haetaan Riihimäeltä Mikon äidin vanha häämekko.Sama mekko on itseasiassa ollut myös Mikon siskolla. Oon niin megaonnellinen ja otettu, että saan pukea juuri tämän mekon hääpäivänämme! Aion tietty tehdä muokkauksia ompelijan kanssa, mutta tottakai hyvällä maulla 😊

Näihin tunnelmiin on ihana lopettaa tällä kertaa <3 Rakkauden täyteläistä viikonloppua kaikille!

Sydänsilmillä,

Karo

Reader Interactions

Comments

  Trackbacks

  1. … [Trackback]

   […] Here you can find 73006 additional Information on that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  2. … [Trackback]

   […] Here you will find 21287 more Information on that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  3. … [Trackback]

   […] Here you will find 42776 additional Information on that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  4. … [Trackback]

   […] Information to that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  5. … [Trackback]

   […] There you will find 80563 additional Information to that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  6. … [Trackback]

   […] Information on that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  7. … [Trackback]

   […] Here you can find 34986 more Information on that Topic: karonkkablog.fi/ennakkohaapaiva-28-8-2020/ […]

  Kommentoi postausta

  Helposti innostuva, räiskyvä, räjähtävä ja herkkä ovat luonteenpiirteitä, joita eteläkarjalaislähtöisenä kannan ylpeydellä. Rakastan elämän eri vivahteita ja sitä, että uskaltaa rohkeasti uskoa ja tehdä juuri niitä juttuja, mitkä on itselle tärkeitä. Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

  Itse nautin tällä hetkellä uusista reseptikokeiluista, oman kotimme sisustamisesta, liikunnan tuomasta ilosta ja energiasta ja niistä kaikista tärkeimmistä eli ystävistä ja perheestä. Oikea aika tehdä mitä tahansa on nyt!

  Yhteystiedot

  karo@karonkkablog.fi
  Kirjoitukset kategorisoituna